000 -LEADER |
fixed length control field |
01350cam a22003131i 4500 |
001 - CN |
control field |
AUC_OC_123358857 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
SA-RiAUC |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20170821065932.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
131002s2011____su ko f f001 0 ara c |
014 ## - |
-- |
16204894170 |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
9789960557335 |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Original cataloging agency |
SA-RiPSU |
Language of cataloging |
ara |
Transcribing agency |
SA-RiAUC |
Modifying agency |
KAC |
Description conventions |
rda |
082 04 - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Classification number |
664.001579 |
Edition number |
21 |
|
SA-RiAUC |
092 ## - LOCALLY ASSIGNED DEWEY CALL NUMBER (OCLC) |
Classification number |
664.001579 |
Edition number |
23 |
264 #1 - |
-- |
الرياض، المملكة العربية السعودية : |
-- |
جامعة الملك سعود، النشر العلمي والمطابع، |
-- |
2011 |
-- |
1432. |
336 ## - |
-- |
نص |
-- |
txt |
-- |
rdacontent |
-- |
كتاب |
337 ## - |
-- |
بدون وسيط |
-- |
n |
-- |
rdamedia |
338 ## - |
-- |
مجلد |
-- |
nc |
-- |
rdacarrier |
100 1# - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
المهيزع، إبراهيم سعد علي، |
Dates associated with a name |
1369 هجري- |
Relator term |
مؤلف. |
245 10 - TITLE STATEMENT |
Title |
ميكروبيولوجيا الأغذية / |
Statement of responsibility, etc |
تأليف الدكتور أ. د. إبراهيم بن سعد المهيزع. |
250 ## - EDITION STATEMENT |
Edition statement |
الطبعة الثانية. |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
478 صفحة : |
Other physical details |
أشكال، صور ؛ |
Dimensions |
24 سم |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
قائمة المصطلحات : صفحة 431-465. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
كشاف : صفحة 467-478. |
504 ## - BIBLIOGRAPHY, ETC. NOTE |
Bibliography, etc |
ببليوجرافية : صفحة 423-430. |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
الأغذية |
General subdivision |
بكتريا |
-- |
تحليل |
Source of heading or term |
aucsh |
650 #7 - SUBJECT ADDED ENTRY--TOPICAL TERM |
Topical term or geographic name as entry element |
الصناعات الغذائية |
Source of heading or term |
aucsh |
949 ## - LOCAL PROCESSING INFORMATION (OCLC) |
a |
SA-RiDAU |
n |
1 |
d |
2017/8/17 |
u |
ghadamn |