Normal view MARC view ISBD view

طرق تجريبية في الهندسة الغذائية /

by ريزفي، س. س. هـ.،
, Experimental methods in food engineering. Additional authors: ميتال، ج. س. | الحمدان، عبد الله بن محمد -- مترجم. Published by : جامعة الملك سعود، النشر العلمي والمطابع، (الرياض :) Physical details: 410 ص. : إيض. ؛ 24 سم. ISBN: 9960372391. Subject(s): التغذية | الأغذية | الصناعات الغذائية | التغذية | الأغذية Year: 2002
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
Item type Location Call number Status Date due
كتاب
Dau Central Library Male
613.2 ر ط (Browse shelf) Available
كتاب
Dau Central Library Male
613.2 ر ط (Browse shelf) Available

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: