Normal view MARC view ISBD view

ميكروبيولوجيا الحليب ومنتجاته /

by روبنسون، ر. ك.
, Dairy microbiology of milk products. Additional authors: المهيزع، إبراهيم سعد علي، -- 1369 هجريا- -- مترجم. Published by : جامعة الملك سعود، (الرياض :) Physical details: 2 ج. : إيض. ؛ 24 سم. ISBN: 9960054489. Subject(s): اللبن -- بكتريا | منتجات الألبان Year: 1997
Tags from this library:
No tags from this library for this title.
Log in to add tags.
Item type Location Call number Copy Status Date due
كتاب
Dau Central Library Male
637.127 م م (Browse shelf) الجزء الثاني Available
كتاب
Dau Central Library Male
637.127 م م (Browse shelf) الجزء الثاني Available
كتاب
Dau Central Library Male
637.127 م م (Browse shelf) الجزء الثاني Available
كتاب
Dau Central Library Male
637.127 م م (Browse shelf) الجزء الثاني Available
كتاب
Dau Central Library Male
637.127 م م (Browse shelf) الجزء الثاني Available

يشتمل على كشافات.

يشتمل على قائمة بالمصطلحات العلمية.

يشتمل على إرجاعات ببليوجرافية.

المحتويات : ج. 1. ميكروبيولوجيا الحليب، 1418 هـ-1997 م-ج. 2. ميكروبيولوجيا منتجات الحليب، 1418 هـ-1997 م.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.
Languages: